HAGA PLÅT

- plåtspecialisten i umeå -

Ett byggnadsplåtslageri med över lång erfarenhet av branschen. Med våra resurser och vår kunniga personal ger vi er rätt saker för rätt peng!

Våra tjänster 090-13 20 80

Vi är Haga Plåt

 

Vi utför alla typer av byggnadsplåtslageri som t.ex. Bandtäckningar, Skivtäckningar, Garneringsarbeten, TRP-plåt på väggar och tak, kompletta väggkonstruktioner med reglar och isolering m.m.

 

Vi hjälper er även med bärande takkonstruktioner med plåt, kompletta med isolering och ytskikt och kompletta takrenoveringar från t ex tegel till plåt. Vi har även en avdelning som tillverkar specialarbeten i rostfritt, aluminium samt tjockare material. Vi tillverkar allehanda konstruktioner efter kunders egna ritningar och önskemål.

 

Vi svetsar i nästan alla material och reparerar bland annat delar till storkök, läkemedelsindustrin och bil- och båtdelar.

Plåtarbeten

Vi utför det mesta som går att utföra med falsad tunnplåt i koppar, lackerad stålplåt, titanzink, galvaniserad, samt rostfritt svetsat eller falsat. Vi utför kompletta takrenoveringar i de flesta material, vilket innebär att vi även utför rivning och underarbete av äldre tak. 

Kontakta oss angående plåtarbeten

Svetsarbeten

Haga Plåt har även en avdelning som tillverkar specialarbeten i rostfritt, aluminium samt tjockare material. Vi tillverkar allehanda konstruktioner efter kunders egna ritningar och önskemål. Vi svetsar i nästan alla material, varvid vi reparerar delar till storkök och läkemedelsindustri samt bil- och båtdelar mm av aluminium.

Kontakta oss angående svetsarbeten

Servicearbeten

Vi utför besiktningar av tak och fasader samt ger förslag på åtgärder för dessa. Vi utför servicearbeten som t ex byta hängrännor och stuprör, tillverkning och montering av skorstensbeslag, takluckor, och allehanda plåtbeslag som kan finnas på tak och fasad.

Kontakta oss angående servicearbeten

Tätskiktsarbeten

Vi utför tätskiktsarbeten och isolering på fastigheters yttertak och utför arbeten med både papp och duk utifrån våra uppdragsgivares önskemål. Vi kan hjälpa dig med alla typer av isolerings- och tätskiktsarbeten i samband med nyproduktion, ombyggnation och renovering. Vi har helhetslösningar som anpassas för just ert tak oavsett om det gäller takrenovering eller tilläggsisolering.

Kontakta oss angående tätskiktsarbeten

Miljöpolicy

Haga plåt arbetar efter ett miljöledningssystem som är framtaget med andra lokala byggentreprenörer. Haga Plåts miljöpolicy bygger på kvalité och miljökänsla utan att göra avkall på lönsamhets och kvalitetskrav.

 

Utifrån vår miljöpolicy skall alla i företaget med gemensamma krafter arbeta för ett sunt miljötänkande. Vårt mål är att i så långt ekonomiskt möjligt effektivisera, för att få en bättre miljöprestanda. Vi samverkar med våra kunder samt leverantörer och ställer krav på materialval för att minska vår miljöbelastning. Vi skall se till att verksamheten strävar mot en ständig förbättring samt följer gällande miljölagstiftning och andra krav.  Målet är att våra efterlevande i framtiden skall få en bättre miljö.

Kontakta oss

090 13 20 80

info@hagaplat.se

 

Namn
E-postadress
Telefonnummer
Meddelande

 

Direktkontakt

Leverantörsfakturor

faktura@hagaplat.se

 

Roger Löfgren

VD

070 374 79 11

roger.lofgren@hagaplat.se

 

Eilerth Windalen

Arbetsledare

090 13 20 82

eilerth@hagaplat.se

HAGA PLÅT AB

Industrivägen 16A
901 30 Umeå

Kontakt

090 – 13 20 80

Öppettider

Vardagar: 07–16
Lunchstängt: 11–12
 

© 2022 Haga Plåt AB
Information om cookies